Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

18

Јан. / 2017Почитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод празникот Богојавление (Водици), експозитурите и шалтерите на Капитал Банка АД Скопје нема да работат на 19.01.2017 (четврток).


Со почит,Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510