Capital Bank | Financial Inovation

Известување

21

Фев. / 2017Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека денес, во периодот од 15-17 часот, електронската апликација за кредит ќе биде во прекин поради техничка надградба на системот.

 

Ви благодариме на разбирањето,

 

Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510