Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработни денови

12

Апр. / 2017Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека по повод рестојните Велигденски празници експозитурите и шалтерите на Капитал Банка АД Скопје нема да работат на 14.04.2017 година (петок), 15.04.2017 година(сабота) и 17.04.2017 година (понеделник).

Капитал Банка АД Скопје на граѓаните од православна вероисповед им го честита големиот христијански празник Велигден.


Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510