Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

4

Јан. / 2019Почитувани,

Ве известуваме дека по повод престојните Божиќни празници експозитурите и шалтерите на Капитал Банка АД Скопје нема да работат на 7 јануари 2019 година (понеделник).

Вработените и менаџментот на банката на сите граѓани од православна вероисповед им го честитаат престојниот празник.


Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510