Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден

18

Јан. / 2019Почитувани,

Ве известуваме дека по повод престојниот празник Богојавление (Водици), експозитурата Центар на Капитал банка АД Скопје нема да работи на 19.01.2019 година (сабота).

Со почит,
Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510