Capital Bank | Financial Inovation

Известување за неработен ден на 11.05.2019

10

Мај. / 2019Почитувани,


Ве известуваме дека поради надградба на системот, 11.05.2019 г. (сабота) експозитурата Центар на ул.Никола Кљусев бр.1, Скопје нема да работи.


Со почит,
Капитал банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510