Capital Bank | Financial Inovation

Известување за работно време - експозитура Центар

9

Фев. / 2024Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Експозитура Центар во период од 12.02.2024 до 16.02.2024 година ќе работи во една смена од 08.00 часот до 16.00 часот. 

Со почит,

Капитал БанкаIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510