Capital Bank | Financial Inovation

Картички

 


Капитал Банка АД Скопје како дел од својата понуда за физички лица нуди дебитни и кредитни картички од брендот MasterCard International. Капитал Банка АД Скопје е прва банка во Република Македонија која започна со издавање на овие картички.


Картички се со заштитна чип технологија и износот со кој располагате на истите Ви е достапен 24 часа, 7 дена во неделата.


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510