Capital Bank | Financial Inovation

Ditë feste

24

Gus. / 2017Të nderuar klient,


Ju njoftojmë se në pajtim me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë,me datë 28.08.2017 (e hënë) me rastin e Festës Nëna e Shenjtë (Nëna e Madhe e Perëndisë), Ekzpoziturat dhe sportelat e Kapital Bankës SHA nuk do të punojnë.

 
Me respekt,
Kapital Banka SHA Shkup  Icon

Str.Nikola Kljusev no. 1, 1000 Skopje

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510


Site by