Capital Bank | Financial Inovation

Ditë feste

5

Sht. / 2017Të nderuar klient,


Ju njoftojmë se sipas Ligjit për Festat e Republikës së Maqedonisë, Dita e Pavarësisë më 8 shtator (e premte) 2017 është ditë jo-pune për qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Prandaj, degët dhe sportelet e Kapital Bank SHA Shkup nuk do të punojnë.

Kapital Banka SHA Shkup të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë Jua uron Ditën e Pavarësisë.


Me respekt,
Kapital Banka SHA ShkupIcon

Str.Nikola Kljusev no. 1, 1000 Skopje

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510


Site by