Capital Bank | Financial Inovation

Кариера

 

 

Континуирано унапредување, усовршување и надградување со цел квалитетно задоволување на барањата и потребите на клиентите се основите на кои се темели развојот на човечките ресурси во нашата банка.

 

Нашите вработени се нашиот главен капитал. Високо го цениме професионализмот и експертизата и промовираме работна средина каде индивидуалните вештини се стимулирани, а знаењето ефикасно се применува.

 

Доколку сакате да ја креирате иднината на мала и динамична банка, доколку имате желба, знаење и ентузијазам да се приклучите на нашиот тим, испратете ја Вашата биографија на следнава електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk

Вашето резиме ќе биде внесено во базата на податоци и во случај на потреба од соодветен кадар, Банката врз основа на тековните потреби ќе ве контактира.

Ако сте заинтересирани да стекнете студентска пракса во Капитал Банка АД Скопје, испратете кратка биографија и пропратно писмо, на македонски јазик, со назнака „студентска пракса“ на следнaта електронска адреса: jobs@capitalbank.com.mk.

* На разговор ќе бидат повикани и контактирани само оние кандидати кои ќе влезат во потесниот избор.

  

Напомена: Согласно Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата биографија за идните потреби на Банката, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на селекција на кадри. Банката Ви гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниедна друга цел ниту пак би биле достапни на трети лица.

 

 

 Активен оглас


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510