Capital Bank | Financial Inovation

Краток опис

 

Нашата цел е да им овозможиме на нашите клиенти врвна, професионална и квалитетна услуга, со фокус на кориснички услуги и програми за ВИП клиенти, каде што секој клиент има свој личен банкар со единствена задача да одговори целосно на потребите на клиентите.

Веруваме во подобрување на просперитетот на нашите клиенти преку овозможување на нови вредности на оние кои ги опслужуваме.


Капитал банка АД Скопје стана синоним за континуирана поддршка на микро, мали, средни и големи претпријатија градејќи долгорочен однос заснован на доверба и лојалност, негувајќи ги взаемните интереси.


22 година препознатливи по големата лепеза на финансиски решенија која им ја нудиме на клиентите (вклучувајќи и професионална консултација и советување), флексибилноста која ја презентираме, а воедно и по брзината и квалитетот на опслужување.


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510