Capital Bank | Financial Inovation

Кредити

 

Ние се стремиме да создадеме производ кој најдобро одговара на Вашите индивидуални потреби.

 


Со нашата широка палета на производи за кредитирање на население, конкурентни каматни стапки, ќе бидете сугурни дека сте направиле одличен избор, за да ги остварите Вашите цели.

 

Ние Ви нудиме:

 

  • Наменски потрошувачки кредити;
  • Ненаменски потрошувачки кредити.

 

За сите дополнителни информации обратете се во најблиската експозитура на Капитал Банка АД Скопје или на тел: + 389 2 3102 568;3102 563 или e-mail: info@capitalbank.com.mk.


Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510