Capital Bank | Financial Inovation

Известување за работно време на шалтер УТМС

21

Апр. / 2017Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека Шалтер 2 при Универзитетот за туризам и менаџмент, во периодот од 24.04.2017-28.04.2017 година ќе работи од 08:30-18:30 часот.

 

Со почит,

Капитал Банка АД СкопјеIcon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510