Capital Bank | Financial Inovation

Капитал Банка АД Скопје започна промотивна кампања на Супер 5 кредитот

6

Ное. / 2017Капитал Банка АД Скопје започна промотивна кампања на Супер 5 кредитот со промотивни услови:

  • Каматна стапка од 5% за првата година и
  • БЕЗ административни трошоци за аплицирање.

Супер 5 кредитот овозможува брзо аплицирање во малку чекори, во најблиската експозитура на Банката или онлајн на нашата веб страна.

Дополнително производот Ви овозможува низа други предности:

  • До 300 000 МКД само со меница и менична изјава;
  • Можност за рефинансирање на вашите долгови во други банки и
  • Без задолжително префрлање на платата во Капитал Банка или осигурителна полиса за животно осигурување.

Не чекајте, сега имате можност да го зголемите Вашиот буџет во износ до 900.000 МКД и да ги реализирате Вашите планови.
Сега достапен онлајн! Аплицирајте тука!

За само 30 минути ќе го добиете првичниот одговор на вашата електронска адреса (во периодот од 08:00-18:00 часот, од понеделник до петок) и ќе Ви бидат дадени инструкции за натамошните чекори.

Повеќе информации за предностите и условите на промотивната кампања може да добиете тука, на телефонскиот број 02/3102 510 или на веб страната на Банката www.capitalbank.com.mk .Icon

ул. Никола Кљусев бр.1, 1000 Скопје.

Icon2

+389 02/3102-500; +389 02/3102 510